Het Regionaal Astma en Allergie centrum voor Kinderen (RAAcK) is een samenwerkingsverband tussen het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het Radboudumc (locatie Nijmegen en Dekkerswald-Groesbeek).

Home / Symposium 10 jaar RAAcK

Symposium 10 jaar RAAcK

Al 10 jaar komen kinderen met astmatische en/of allergische klachten naar ons gespecialiseerde en enthousiaste team van RAAcK (Regionaal Astma en Allergiecentrum voor Kinderen). RAAcK is een samenwerkingsverband tussen het CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen) en het Radboudumc (locatie Nijmegen en locatie Dekkerswald te Groesbeek). Ons team biedt een breed scala aan diagnostische en therapeutische mogelijkheden voor kinderen met astma en/of allergie, met speciale deskundigheid op het gebied van voedselprovocaties, multimorbiditeit en moeilijk behandelbaar astma.

Ons 10 jarig jubileum vieren we graag met een symposium, waar we u van harte voor uitnodigen. Wij streven naar een state of the art programma, vol interessante sprekers en met een mooie mix van onderzoek en kliniek. Tijdens de middagpauze verzorgen we een verkwikkende boswandeling met een voedzame lunch. Mede namens de collega’s van RAAcK, hoop ik u te ontmoeten op woensdag 17 mei!

Dr. Peter Merkus, hoofd kinderlongziekten en allergologie Radboudumc